Ančiuvių pica

Picos 0 comments

Ančiuvių pica

0.0 from 0 votes
Course: PicosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Ančiuviai350 g 350

  • Raudonėliai1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Paruoškite papločio tešlą taip, kaip paaiškinta straipsnyje
  • Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių
  • Nuvalykite ančiuvius, pašalinkite galvas, prapjaukite pilvus, pašalinkite kaulus, tada perpjaukite išilgai pusiau
  • Jeigu norite, puseles galite palikti sujungtas prie uodegos
  • Gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais
  • Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės
  • Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą
  • Aptepkite picą trupučiu aliejaus ir apdėkite ančiuvių puselėmis
  • Apibarstykite česnakais, raudonėliais, trupučiu druskos ir pipirų
  • Apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus
  • Kepkite, kol kraštai gražiai pagels (apie 15-20 minučių)
  • Apšlakstykite likusiu aliejumi ir patiekite karštą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*