Ananasas, įdarytas krevečių salotomis
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Salotų lapai keletas –
Prieskoniai pagal skonį –
Majonezas – 100 g 100
Pomidorai – 150 g 150
Krabų lazdelės – 100 g 100
Krevetės – 150 g 150
Kečupas – 120 g 120
Citrinos – 80 g 80
Ananasai – 1 vnt 1
migdolų lapeliai keletas –
voičesterio padažas – 10 g 10
Gaminimo eiga
- Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius
- Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę
- Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais
- Sudedame krevetes
- Majonezą sumaišome su kečiupu ir Voičesterio padažu
- Visus salotų produktus sumaišome
- I lekštę dedame salotų lapus, ant jų ananaso žiedą ir į vidų sudedame salotas
- Apšlakstome citrinos sultimis
- Nuimame pomidorų odelę ir labai smulkiai sukapojame
- Susmulkintus pomidorus sudedame ant įdaro ir visa viršų prismaigstome migdolų lapeliais