Aluje virtos šviežios dešros

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Aluje virtos šviežios dešros

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Citrina1/3 vnt 1/3

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Bulvės10 vnt 10

  • Rauginti kopūstai1 l 1

  • dešros1 kg 1

  • naminis alus1,5 l 1,5

Gaminimo eiga

  • Į puodą dedamos dešros, sviestas, per pusę perpjauti svogūnai, užpilama alumi, kad apsemtų, ir verdama, kol iš dešrų pradės sunktis sultinys
  • (Reikia saugoti, kad dešros neprisviltų)
  • Baigiant dešroms virti, įdedama gabaliukais supjaustyta citrina, supilami vandenyje išmaišyti miltai, išmaišoma, dar kiek pavirinama ir patiekiama su tuo pačiu padažu
  • Aluje virtos dešros valgomos su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, raugintais kopūstais ar agurkais

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*