Alaus gira
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Vanduo su cukrumi užvirinamas ir ataušinamas
- Į vandenį supilamas alus, citrinos sultys, išvirintos su cukrumi, mielėmis ir šiltoje vietoje parauginama 12 valandų
- Nukošus gira supilstoma į butelius, įdedant po 2 razinas ir užkimšus laikoma šaltoje vietoje 3 dienas
Parašyk normaliai receptą
O kas jame negerai? 🙂
“Į vandenį supilamas alus, citrinos sultys, išvirintos su cukrumi, mielėmis ir šiltoje vietoje parauginama 12 valandų.” cia truputi neaiskus sakinys… tai cia Alu kartu su citrinos sultimis isvirinti su cukrum?
Manau, pradžioj pavirindami citrinos sultyse ištirpiname cukrų 😉 Po to kartu su alumi supilame į vandenį
am 🙂 aisku 🙂
dar klausimelis 😀 o kiek cukraus deti ivandeni? ir kiek i citrinu sultis? 🙂
Manau visą tirpink sultyse pavirindamas. Vistiek susimaišo po to su alumi. Ir įkelk foto poto kas gavos :DD
Nėra konkretumo ką su kuo virinti tai vandenį su cukrum tai citriną kiek gi tų sulčių iš citrinos ir jeigu su cukrum virinti čia kažkoks apsurdas šiame recepte.Man regis daugeliui neaišku.