Aguročių ir baklažanų troškinys

Daržovių patiekalai, Troškiniai 0 comments

Aguročių ir baklažanų troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus4 šaukštai 4

  • Petražolių lapeliai pagal skonį

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Gvazdikėlis pagal skonį

  • Morkos150-200 g 150-200

  • Petražolių šaknys1 vnt 1

  • Pomidorai200-250 g 200-250

  • Paprika130 g 130

  • Šparaginės pupelės100 g 100

  • Žirneliai100 g 100

  • Cinamonas pagal skonį

  • Aguročiai200 g 200

  • Baklažanai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Paruoštus aguročius, morkas,baklažanus ,šakni petražolės, svogūną, supjaustytą stambiais kubeliais, apkepinti
  • Tada įpilkite  keletą šaukštų sultinio ar vandens, įdėti pasmulkintas  paprikas, pasūdyti ir troškinti uždengus dangčiu kol daržovės suminkštės
  • Pupeles ir žirnelius išvirti, sudėti prie troškinamų daržovių, įberti šiek tiek cukraus, sugrūstą česnaką, kitus prieskonius ir troškinti dar 7-10 min
  • Tiekiant pabarstyti žalumynais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*