Agurkų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Trinta agurkų sriuba.

Agurkų sriuba

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Vanduo500 ml 500

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės3 šaukštai 3

  • Grietinė truputis

  • Sviestas30 g 30

  • Svogūnų laiškai2 šaukštai 2

  • Agurkai3 vnt 3

  • Vištienos sultinys1 l 1

  • Kalendra3 šaukšteliai 3

  • Čili pipirai3 vnt 3

  • Raudono vyno actas75 ml 75

  • Sojos padažas1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Ištirpinkite sviestą
  • Į jį sudėkite pjaustytus svogūnų laiškus ir pakepkite, kol suminkštės
  • Tada sudėkite nuluptus, supjaustytus agurkus, supilkite sultinį, vandenį ir vyno actą
  • Taip pat sudėkite be sėklų, supjaustytus čili pipirus, suberkite petražoles, kalendrą, trintą česnaką ir supilkite sojos padažą
  • Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų
  • Virkite ant vidutinės ugnies apie 20 min
  • Įdėkite šiek tiek grietinės ir dar pavirkite apie 10 min
  • , kol sriuba taps tiršta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*