Pikantiška agurkų ir ananasų želė pagal kanadietišką receptą.
Agurkų ir ananasų želė
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1/2 šaukštelio 1/2
Želatina – 1 pakelis 1
Majonezas – 1 šaukštas 1
Agurkai – 1 stiklinė 1
Vyno actas – 2 šaukštai 2
Ananasų sultys – 1/2 šaukšto 1/2
Ananasai – 1 stiklinė 1
Citrinos sultys – 3 šaukštai 3
svogūno sultys – 1/2 šaukšto 1/2
Gaminimo eiga
- Su puse litro vandens sumaišoma vyno actas, citrinos, ananaso ir svogūno sultys
- Želatina išbrinkinama šiltame vandenyje ir kaitinama ant mažos ugnies
- Kai ji pradeda tirštėti, supilamas sulčių mišinys ir kubeliais pjaustyti agurkai bei ananasai
- Patiekiama su bulvių arba lapinėmis salotomis