Aguonų pienas
Cooking time
1
hour39
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1/3 stiklinės 1/3
Vanduo litras –
Aguonų sėklos stiklinė –
Gaminimo eiga
- 1
- Užvirinkite vandenįrn2
- Supilkite aguonas į indąrn3
- Užpilkine aguonas verdančiu vandeniu (tiek kad jos pasidengtų visiškai)rn4
- Leiskite pastovėti apie 4 valandasrn5
- Nusausinkitern6
- Sutrinkite aguonas su trintuvu arba kelias minutes plakite mikseriurn7
- Užpilkite litrą užvirinto vandens ant aguonųrn8
- Įdėkite cukrų ir maišykite kol cukrus ištirpsrn9
- Atšaldykitern rnVietoj cukraus galima naudoti medų 🙂 Galima perkošti arba patiekti nekoštą
- Geriausia su kūčiukais 🙂 Skanaus!
kaip skanei mmmmmmmmmmm
pabandysiu pagamint,
bet ne tik neziniuke, bet ir beraste. Gaila, bet negaliu praleisti pro akis.
aguonu pienas pavyko.
Graziu Kuciu ir Kaledu.
As tai pirma sumalu su masinele aguonas, o tada uzplikau, palieku nusistovet, ir geriu karsta su kuciukais – tik labai migdo po to prisigerus :DD
Bandysim.Su artejanciom!