Agrastų ir raudonųjų serbentų marmeladas

Uogienės, Uogų patiekalai 0 comments

Agrastų ir raudonųjų serbentų marmeladas

0.0 from 0 votes
Course: Uogienės, Uogų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

39

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus200 g 200

  • Citrinos žievelė truputis

  • agrastų tyrė400 g 400

  • raudonųjų serbentų sunka1 stiklinė 1

Gaminimo eiga

  • Prisirpę perrinkti agrastai nuplaunami, sumaigomi dubenyje ir verdami su trupučiu vandens, kol suminkštėja ir sukrenta
  • Gauta tyrė pertrinama pro sietą
  • Po to į ją supilamas cukrus ir serbentų sunka
  • Įdėjus citrinos žievelės, paruošta masė verdama puode, kol pradeda pastebimai tirštėti ir nebelimpa prie šaukšto
  • Karštas marmeladas sudedamas į stiklainius ir uždaromas metaliniais dangteliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*