Afrikietiška žemės riešutų sriuba

Sriubos 0 comments

Afrikietiška žemės riešutų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakas4 skiltelės 4

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Alyvuogių aliejus2 arbatiniai š 2

  • Juodieji pipirai1/4 arbatinio š 1/4

  • Daržovės2 l 2

  • Pomidorų pasta700 g 700

  • čili milteliai1/4 arbatinio š 1/4

  • Raudonieji pipirai2 vnt 2

  • Žemės riešutų kremas170 g 170

  • Rudieji ryžiai85 g 85

Gaminimo eiga

  • Įpatingas šios sriubos skonis, nepaisant Europiečiui keisto recepto ingredientų derinio,  pradžiugins kiekvieną
  •  rnSupjaustome svogūnus, pipirus, susmulkiname česnaką
  • Daržoves galima naudoti pagal sezoną ką turite (bulves, morkas, sparagus ir t
  • t
  • )
  • Pastatykite puodą ant vidutinio kaitrumo ugnies, įpilkite pora šaukštų alyvuogių aliejaus
  • Puode pakepkite svogūnus ir raudonuosius pipirus iki kol paruduos
  • Nepamirškite nuolat maišyti
  •  rnSupilkite pomidorų pastą, turimas daržoves, juoduosius pipirus ir čili miltelius
  • Sumažinkite kaitlentės kaitrą iki minimumo neuždenkite ir taip pavirkite 30 min
  •  rnAnt viršaus berkite ryžius, ir pavirkite dar 15 minučių
  • Įmaišykite žemės riešutų kremą ir gerai pamaišykite
  • Patiekite
  • Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*