Abrikosų desertas

Vaisių patiekalai 0 comments

Abrikosų desertas

0.0 from 0 votes
Course: Vaisių patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1 stiklinė 1

  • Vanduo 0.5 stiklinės

  • Abrikosai300 g 300

  • Grietinėlė300 g 300

  • Želatina20 g 20

  • Greitai stingstantis torto padažas0,5 pakelio 0,5

  • Kivis1 vnt 1

  • Nektarinai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, susmulkiname, įpilame cukraus, vandens ir išverdame
  • Atvėsusią masę pertriname
  • Grietinėlę išplakame su cukrumi, įmaišome abrikosus, išbrinkintą ir ištirpintą želatiną
  • Supilame į vandeniu sudrėkintą ir cukrumi pabarstytą formą ir laikome šaldytuve 4-5 valandas
  • Tuomet išverčiame į lėkštę, uždedame supjaustytų vaisių ir užpilame paruoštu greitai stingstančiu bespalviu tortų padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*